مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ، کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ : مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ برای شناخت کامل بیماری اعتیاد چه باید کرد؟ آیا اعتیاد یک بیماری است و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
آیا بیماری اعتیاد دارای مفهوم خاصی است؟ آیا تعابیری که تا امروز بشر از مفهوم بیماری اعتیاد بیان کرده به میزان کافی گویای حقیقت اعتیاد بوده است؟ آیا فردی که به یک نوع ماده مخدر مانند هروئین، متادون، شیشه، تریاک، حشیش، ماری جوانا، نیکوتین و الکل یا یک رفتار به خصوص اعتیاد دارد، بیمار است؟ آیا بیماری اعتیاد دارای نشانه هایی است؟
در جواب به این سوالات پاسخ های ضد و نقیضی وجود دارد. شاید بتوان گفت همانگونه که ماهیت اعتیاد وهم آلود و رازگونه است پاسخ هایی هم که به این سوالات، داده می شود، بسیار متنوع و گاهی متناقض هستند. هنگامیکه به تاریخچه بیماری اعتیاد نگاه می کنیم در می یابیم که انسان از این بیماری مرموز و البته کشنده مطالب زیادی نمی دانسته و در طول سالیان دراز با عدم قطعیت در مورد این بیماری، بلاکلیف بوده است. بدین معنا که از تمامی علائم، نشانه ها و عوارض بیماری اعتیاد، به این نتیجه رسیده که با پدیده ای روبرو است که هیچ چیز از آن نمیداند.
حتی با همه گرفتاریها و آلامی که درصد زیادی از مردم به واسطه این بیماری با آن روبرو بوده اند باز هم نتوانسته با این پدیده مرموز با دیدی باز روبرو شود. اعتیاد همچون دیوی مخوف انسانها را به کام مرگ می کشاند و جز در موارد اندکی کسی یارای مقابله و گریز از آن را نداشت. کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیقی در رابطه ناخوشی اعتیاد سعی کرده تا مطالب مهمی را در اختیار شما قرار دهد. اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدایند لطفا ما را تا انتهای نوشتار همراهی بفرمایید.
اگر به تاریخ شناخت انسان از بیماری اعتیاد نگاهی بیاندازیم، به نقطه عطفی از این تاریخ بزرگ و مخوف برخورد خواهیم کرد که در آن تحولی شگرف رخ داده است. به خوبی می توان دید که تمامی درب های بسته به روی معتادین به الکل به یکباره گشوده شده است. مفاهیم مختلفی در مورد مفهوم بیماری اعتیاد وجود دارد که برای شناخت بیشتر این بیماری کشنده باید در نظر گرفته شود. در مقاله پیش رو با توضیح در مورد برخی از جنبه های بیماری اعتیاد سعی شده تا درک درستی در مورد مفهوم این بیماری پیدا کنیم.
هرکسی که با آن اعتیاد دست و پنجه نرم کرده و یا با آن در زندگی خود گرفتار بوده است، می داند که اعتیاد به الکل و اعتیاد به مواد مخدر چیزی است که نمی توان به سادگی آن را تشریح کرد. علت وجود مشکل اعتیاد، آن چیزی نیست که بتوان به سادگی آن را شناخت. اکنون برنامه ها و روش های مختلفی برای درمان افراد دارای مشکل اعتیاد وجود دارد. در سالهای اخیر این ایده و مفاهیم مختلفی که منجر به بحث و گفتگو و پرسش های زیادی درمورد مفهوم بیماری اعتیاد چیست، شده است. با تمام رویکردها و مفاهیم مختلفی که یافت شده است، درمان اعتیاد برای کسانی که واقعاً به آن نیاز دارند، می تواند دشوار باشد. یک فرد الکلی یا معتاد می تواند قبل از پیدا کردن مفهوم اعتیاد نمی تواند از پس اعتیاد خود بر بیاید.
روشهای ترک اعتیاد برای افراد معتاد با سایر بیماری های دیگر کاملا متفاوت می باشد و این موضوع باید مد نظر قرار بگیرد. در حقیقت برای کمک به یک فرد معتاد به الکل و یا انواع مخدر دیگر، نباید از جستجوی تمام مفاهیم و گزینه های درمانی اجتناب کرد. در زیر سه مفهوم اعتیاد آورده شده است که اغلب در تلاش های توان بخشی مورد بحث و استفاده قرار می گیرند.
مفهوم بیماری اعتیاد به عنوان یک پدیده مرموز و عالم گیر مورد بحث و بررسی های بسیاری قرار گرفته است. شاید بتوان گفت همین بررسی ها و کنکاش ها توانسته در بهبودی از اعتیاد نقش مهمی را ایفا نماید. مفهوم اعتیاد به عنوان تغییر محسوسی در سیستم عصبی مرکزی فرد است که ناشی از ناتوانی در ترک اعتیاد به مواد اعتیاد آور و الکل تعریف می گردد. اما این تمامی مفهوم اعتیاد را نشان نمی دهد و نکاتی ورای آن نیز وجود دارد که بیشتر توضیح داده خواهد شد.
می توان گفت که علائم بیماری اعتیاد می تواند باعث ناتوانی عصبی و شناختی در فرد گردد. اینگونه تغییرات در ذهن همیشه در افراد الکلی یا معتاد وجود دارد و تنها با هوشیاری می توان آن را کاهش داد. مفهوم بیماری اعتیاد در اکثر قدم های دوازده گانه و مبتنی بر بهبودی روحی، روانی و عاطفی یافت می شود و به عنوان یک روش درمانی استاندارد توسط اکثر روش های توانبخشی و حتی دارو درمانی نیز استفاده می شود. این بحث و تحقیقات از آن منظر مهم و حیاطی هستند که اغلب مردم به سختی می توانند به اعتیاد خود و یا اطرافیانشان را مانند بیماری های دیگر نگاه کنند و به شکلی اعتیاد برای آنها ماهیت یک بیماری ندارد. با این حال، بسیاری از متخصصین درمانی و حتی قانونی از اعتیاد به عنوان یک “بیماری” یاد می کنند.
یکی از بزرگترین معضلاتی که در رابطه با مفهوم اعتیاد وجود دارد این است که تعریف مشخص و دقیقی از این ناخوشی چند وجهی وجود ندارد، به همین دلیل هنگامی که افراد درگیر اعتیاد میشوند، بیمار بودن آنها نادیده گرفته میشود. به این معنا که اعتیاد تا سالها به عنوان یک بیماری شناخته نمیشد و بیشتر به عنوان یک جرم اجتماعی و اخلاقی در نظر گرفته میشد و به فرد معتاد به عنوان یک مجرم که دارای انحطاط اخلاقی است نگاه می شد.
تا پیش از این تصور میشد که فرد به صورت خود خواسته معتاد شده است و اعتیاد برای او یک انتخاب است. اما پس از تحقیقات انجام شده در رابطه با موضوع اعتیاد، حقیقت بیماری اعتیاد برای محققین روشن گشت که این ناخوشی، یک بیماری پیشرونده و کشنده است که حدودا ۶ درصد از افراد به آن مبتلا می شوند. در ادامه محققین به بررسی آثار و دلایل اعتیاد در افراد پرداختند و به مرور متوجه شدند که عوامل متعددی در اعتیاد افراد و مفهوم بیماری اعتیاد موثر هستند. در همین رابطه مهمترین این علائم عبارتند از:
در حقیقت هنگامی که در مورد مفهوم بیماری اعتیاد صحبت می شود، موضوعات اساسی که باعث بروز اعتیاد در افراد می گردد، مورد توجه قرار میگیرد. اعتیاد به الکل و انواع مواد مخدر دیگر در حقیقت محصولی از این عوامل ایجاد کننده اعتیاد می باشند. در نتیجه برای بررسی هر چه بیشتر مفهوم اعتیاد باید به عواملی که بر این موضوع تاثیر میگذارند توجه گردد.
یکی از مهمترین المانهایی که باید در نظر گرفت، عواملی هستند که بر روی ایجاد اعتیاد و گرایش به مصزف مواد مخدر و یا الکل، تاثیر مستقیم میگذارند. اما نکته حائز اهمیت این است که عوامل ایجاد کننده اعتیاد می توانند بسیار گسترده باشند که در هر فرد ممکن است این موارد به اشکال مختلف وجود داشته باشند. برخی از این عوامل ممکن است تاثیرات بیشتری در گرایش به اعتیاد داشته باشند.
از مهمترین عواملی که می توانند به شدت در گرایش افراد به مصرف مواد مخدر و یا الکل تاثیرگذار باشند، اختلالات روانی و عاطفی هستند. در همین رابطه میتوان گفت عوامل روانی که در اثر ضربه های شدید در دوران کودکی و یا حتی بر اثر عوامل ژنتیکی و پزشکی در افراد به وجود می آیند، می تواند اختلالات روانی را در افراد ایجاد نماید که البته همین موضوع می تواند بر گرایش به اعتیادهای مصرفی و انواع اعتیادهای رفتاری موثر باشد.
هنگامی که یک فرد در اثر مشکلات احساسی و درونی خود متحمل دردهای روانی می گردد، در سنین بزرگسالی برای غلبه بر این احساسات آزاردهنده و سرکوب عوامل درونی درد زا به مصرف الکل و مواد مخدر گرایش پیدا میکند. به این ترتیب مشخص می شود که مشکلات درونی افراد می تواند نقش بسیار پررنگی در ایجاد اعتیاد و بروز آن داشته باشد.
همانطور که در بیان مفهوم اعتیاد گفته شد، افرادی که دارای اختلالات روانی و مشکلات عاطفی دیگر هستند، در سنین بزرگسالی به شکلی جدی نسبت به مصرف مواد مخدر مانند شیشه، تریاک، متادون و همچنین تاثیراتی که مصرف مواد مخدر و یا الکل در آنها بر جای می گذارد، واکنش نشان میدهند و گرایش شدیدی به مصرف آن پیدا می کنند. می توان گفت که افراد معتاد غالباً از بیماریهای همراه که البته جزوه بیماری های روانی و روحی محسوب می شوند در عذاب هستند. به عبارت دیگر، یکی از عوامل اعتیاد به مواد مخدر و یا الکل وجود بیماری های همراه مانند انواع اختلالات روانی و شخصیتی می باشد.
هنگامی که به یک فرد که به مخدر افیونی مانند ماده مخدر هروئین اعتیاد پیدا کرده گفته می شود که چرا اعتیاد خود را متوقف نمی کند، با واکنشی که از او مشاهده می شود متوجه می شویم که فرد بیمار اعتیاد توانایی متوقف سازی اعتیاد خود را ندارد. این فرد قدرت کنترلی برای متوقف سازی اعتیاد خود ندارد و به شکل پیچیده تحت تاثیر سیطره اعتیاد خود قرار گرفته است. در چنین حالتی متوجه میشویم که روند درمانی افراد برای ترک اعتیاد شامل مراحل پیچیده درمانی می باشد.
یکی از پیچیده ترین بیماری هایی که افراد در طول تاریخ با آندست به گریبان بوده اند؛ مفهوم بیماری اعتیاد است. در حقیقت اعتیاد یک بیماری چند بعدی است که افراد را به اشکال مختلف تحت تاثیر قرار می دهد و زندگی آنها را به ورطه نابودی میکشاند. برای درمان اعتیاد به کمک های تخصصی نیاز است و فرد باید از لحاظ روانی به نقطه ای رسیده باشد که بتواند از متخصصین امر درخواست کمک نماید.
نکته حائز اهمیت در رابطه با روند درمانی افراد آگاهی از این موضوع مهم است که افراد معتاد بدون آمادگی روانی لازم نمی توانند کمک دریافت کنند. اعتیاد یک بیماری چند وجهی است که فرد را از نظر جنبه های مختلف روانی، روحی و جسمی تحت تاثیر خود قرار می دهد. در همین رابطه روش های توانبخشی متعددی در زمینه اعتیاد برای افراد وجود دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره شده است:
هر کدام از این روش ها به افراد در رویه درمانی کمک می کنند و هر شخص بر اساس شرایط موجود می تواند از یک یا چند روش استفاده نمایند. برای آنکه افراد بتوانند از روش های درمانی مناسب استفاده کند باید از مشاوره های تخصصی در زمینه اعتیاد و بهبودی از آن استفاده نمایند. در همین راستا مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه خدمات مشاوره در زمینه ترک اعتیاد و بهبودی از آن آماده کمک رسانی به افراد معتاد می باشد.
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت مشاوره روانشناسی و اخذ اطلاعات بیشتر و مشاوره ترک اعتیاد در زمینه بستری نمودن و ترک اعتیاد فرد معتاد در یکی از مراکز ترک اعتیاد همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ لطفا با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
سرفراز باشید …
مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ، کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ : برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد در منزل از چه روش هایی باید استفاده کنیم؟ بهترین مرکز مشاوره ترک اعتیاد در اهواز کدام است؟ برای اطلاع از شماره مشاوره ترک اعتیاد چه باید کرد؟ ترک اعتیاد یکی از پرچالش ترین موضوعاتی است که افراد وابسته به مواد مخدر یا محرک مانند هروئین، شیشه، متادون یا کوکائین و کراک با آن روبرو هستند.
بر همین اساس، استفاده از مشاوره ترک اعتیاد تلفنی در منزل می تواند یکی از فاکتورها در روند درمان افراد از اعتیاد باشد. به همین دلیل، کارشناسان ما در مرکز اهواز کمپ به عنوان بهترین مرکز مشاوره ترک اعتیاد در کشور سعی کرده اند تا با ارائه اطلاعات دقیق در رابطه با موضوع مشاوره ترک اعتیاد به شما در ارتباط با مشاور ترک اعتیاد کمک نمایند تا بتوانید از تخصص و تجربه درمانی مشاورین این مرکز درمان اعتیاد به خوبی استفاده نمایید.
باید توجه داشت که مشاوره ترک اعتیاد تلفنی در منزل به آموزش مهارت های مورد نیاز افراد مبتلا به اعتیاد کمک های موثری خواهد نمود و به فرد کمک می کند تا مسیر پرپیچ و خم ترک اعتیاد را با موفقیت پشت سر بگذارد. بر همین اساس، برخی از فاکتورهای کاربردی در درمان و ترک اعتیاد در منزل را با هم مرور خواهیم کرد تا با جزئیات بیشتری از آنها آشنا شویم.
یکی از مهمترین موضوعاتی که افراد معتاد و وابسته به مواد مخدر با آن روبرو هستند، مشکل برقراری ارتباطات عاطفی و اجتماعی است. این موضوع می تواند تاثیر بسیار گستردهای در حیطه مسائل عاطفی و روانی افراد داشته باشد. بر همین اساس، یکی از مهمترین اصول مشاوره ترک اعتیاد فراگیری و آموزش مهارت های ارتباطی است که به افراد کمک می کند تا با افزایش آگاهی و مهارت بتوانند به زندگی دوباره خود در خانواده و اجتماع دست یابند. آموزش این دانستهها میتوانند شما را در روند ترک اعتیاد تقویت کنند.
اعتماد به نفس یکی از مهمترین عواملی است که افراد مبتلا به اعتیاد در طول روند ترک اعتیاد به آن نیاز دارند. در حقیقت بدون خودباوری کافی، فرآیند درمان اعتیاد بسیار دشوار می گردد و فرد از انگیزه و قدرت کافی برای ادامه مسیر درمان اعتیاد باز می ماند.
مشاوره ترک اعتیاد در منزل به افراد این امکان را میدهد تا با خانواده و محیط زیست خود پیوند عاطفی و روانی مناسبی داشته باشند و در تعاملات فردی و اجتماعی به شکلی مطلوب عمل نمایند. جلسات درمانی با مشاور ترک اعتیاد این امکان را ایجاد می کند تا فرد بتواند ارتباطی قویتر با مشاور ترک اعتیاد را برقرار نماید و درباره موضوعات و چالش های پیش رو از کمک های تخصصی مشاور استفاده نماید.
علاوه بر موضوعات مطروحه، باید بدانیم که مشاوره ترک اعتیاد به فرد معتاد کمک میکند تا بر روی مهارتهای اجتماعی مورد نیاز خود کار کند و با افزایش توانایی ها و مهارت های خود بتواند روند درمان موفقی را پشت سر بگذارد. بدون شک، مهارتهای زندگی در ارتباطات اجتماعی، نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند. باید توجه داشت که فراگیری مهارت های زندگی باعث افزایش میزان خودباوری در فرد معتاد شده و در برقراری ارتباط سازنده با اطرافیان و محیط اجتماعی بسیار موثر می باشد.
علاوه بر این، مشاوره ترک اعتیاد در منزل به فرد این اجازه را میدهد تا در مواجهه با وسوسه مصرف مواد اعتیاد آور مانند الکل، هروئین، متادون، ترامادول یا شیشه به شکلی صحیح و کارآمد عمل نماید و از لغزش و بازگشت به اعتیاد جلوگیری کند. افزایش مهارت های مورد در زندگی فرد معتاد به او این امکان را می دهد تا در زندگی فردی و اجتماعی، مسئولیت هایش را به خوبی بپذیرد و تعهد کافی برای یک زندگی بهتر را بدست آورد. به این ترتیب، اعتماد به نفس فرد به تدریج بهبود مییابد و در فرآیند درمان اعتیاد با شکلی موثر عمل می کند.
یکی دیگر از فاکتورهای مهم در فرآیند ترک اعتیاد، وجود تغذیه و خوراک مناسب است. خوراک خوب و سالم مانند خواب کافی یکی از مهمترین موضوعاتی است که افراد برای درمان و ترک اعتیاد در منزل به آن نیازمندند. تغذیه سالم، به عنوان یک فاکتور مهم در سلامتی و بهبود روحی فرد بیمار تلقی میشود و باید به آن به خوبی توجه شود. با استفاده از غذاهای سالمی که به بالا بردن سطح انرژی و خلق و خوی فرد کمک میکنند، می تواند بهرهوری و میزان موفقیت فرد در ترک اعتیاد را افزایش داد.
داشتن برنامهریزی منظم در طول روز میتواند به شما کمک کند تا از احساس بیهدفی یا تنهایی جلوگیری کنید. برنامه ریزی مرتب در طول روز به شما امکان میدهد وقت خود را به طور معقول تقسیم کرده و به فعالیتهایی که به شما لذت میبخشد بپردازید.
موضوعی که یکی از اصول مشاوره ترک اعتیاد در منزل می باشد، آموزش تنظیم و مدیریت زمان در فرآیند ترک اعتیاد می باشد. باید توجه داشت که بسیاری از افراد به دلیل شرایط کاری و اجتماعی می بایست برای ترک اعتیاد در خانه اقدام نمایند. به همین دلیل، برنامه ریزی و مدیریت زمان دارای اهمیت بسیاری می باشد، زیرا تاثیر مستقیمی بر فرآیند مشاوره ترک اعتیاد خواهد داشت. بر همین اساس، در ادامه مطلب به معرفی برخی از راهکارهای مهم در تنظیم و مدیریت زمان در آموزش ترک اعتیاد در منزل عبارتند از :
با تمرین و تکرار رفتارهای سازنده، الگوهای رفتاری جدید و مفید در زندگی فرد معتاد ایجاد می شود که می تواند بر روی مغز و سیستم عصبی او تاثیرات شگفت انگیزی را ایجاد نماید. این رفتارها میتوانند شامل ورزش، مطالعه، نقاشی، موسیقی یا هر فعالیت دیگری که برای فرد مفرح و نشاط آور است، باشد. در همین رابطه، مشاوره ترک اعتیاد در منزل تحت نظارت مشاور ترک اعتیاد به شما در این مسیر کمک می کند تا با جایگزین نمودن رفتارهای سالم با عادات معتادگونه سابق خود بتوانید به یک سبک نوین زندگی بدون مواد دست یابید.
اولین مرحله برای ایجاد یک برنامه روزانه جدید، وجود هدف مشخص و سازنده است. این هدف میتواند برنامه ریزی دقیقی برای درمان و ترک اعتیاد تحت نظارت مشاور ترک اعتیاد باشد.
شما باید زمانهای خالی خود را با رفتارها و عادات سازندۀ جدید جایگزین نمایید تا بتوانید با چالش ها و وسوسه های پیش رو خود مقابله نمایید. در این مسیر، فعالیتهای ورزشی، خواندن کتاب، گوش دادن به موسیقی، نقاشی و یا حتی دیدن فیلم و سریالهای مورد علاقه می تواند به شما در این مسیر کمک نماید. برنامه روزانه شما باید متناسب با زمان های خالی شما در طول روز باشد تا از درگیری های فکری و روانی دور بمانید. در این مسیر استفاده از کمک های مشاورین ترک اعتیاد اهواز کمپ به شما کمک می کند تا با برنامه ریزی دقیق برای زندگی جدید خود به شکلی موثر اقدام نمایید.
همانطور که پیشتر توضیح داده شد، ترک اعتیاد مواد مخدر به هیچ وجه کار ساده ای نیست و یک فرآیند کاملا چند وجهی و پر چالش می باشد که بدون دریافت کمک های تخصصی روانشناختی، امکانپذیر نمی باشد. مهمترین نکته در فرآیند درمان اعتیاد، صحبت با افرادی است که می توانند به شما در روند ترک اعتیاد کمک نمایند. در این بین نباید نقش خانواده در ترک اعتیاد را نادیده گرفت و کم اهمیت تلقی نمود.
صحبت با اطرافیان و افراد با تجربه در زمینه ترک اعتیاد و به اشتراک گذاشتن تجربیات میتواند راهی مناسب برای رهایی از اعتیاد فعال باشد و به شما در این مسیر کمک های موثری نماید. افرادی که اطراف شما هستند، میتوانند به شما دلگرمی و پشتیبانی لازم را از لحاظ عاطفی و ذهنی انتقال دهند.
در زمان ترک اعتیاد، مهمترین قدمی که باید بردارید، استفاده از مشاوره ترک اعتیاد در منزل می باشد. اعتیاد یک مسیر پیچیده و پرچالش است که فرد بیمار را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین، داشتن مشاور ترک اعتیاد به عنوان یک راهنمای حرفهای و مجرب در این مسیر بسیار ارزشمند و موثر می باشد و به می تواند به شما در مسیر درمان کمک نماید.
در فرآیند ترک اعتیاد، تغذیه و خواب دو فاکتور بسیار مهم و حیاتی می باشند که باید حتما مد نظر قرار گیرند. استفاده از غذاهای سالم و متنوع به شما انرژی لازم برای مقابله با اعتیاد را انتقال می دهند. علاوه بر تغذیه، خواب کافی همراه با آرامش و دور از استرس، به شما در روند ترک اعتیاد کمک های موثری کرده و فرآیند بهبودی و درمان را به شکلی موثر پیش می برد.
یکی دیگر از فاکتورهای مهم در دریافت مشاوره ترک اعتیاد در منزل، آموزش تکنیکهای موثر و کارآمد برای مدیریت و کاهش استرس می باشد که میتواند به شما در مدیریت احساسات و اضطراب کمک نماید. فرآیند درمان اعتیاد دارای چالشهای فراوانی است و میتواند بر روی سیستم عصبی و روانی فرد تأثیرات و عوارض گوناگونی را ایجاد نماید. بر همین اساس، تکنیکهای مدیریت استرس و آموزش ترک اعتیاد در منزل می تواند به شما در این مسیر به خوبی کمک نماید.
استرس از جمله عواملی است که میتواند فرد را به تمرکز بر عمل ترک اعتیاد و تصمیمگیری های صحیح از فرایند ترک اعتیاد منحرف نماید. به همین دلیل، آموختن تکنیکهای مدیریت استرس بسیار ضروری است و باید حتما با استفاده از آموزش های مدون و اصولی فرا گرفته شود. در ادامه به تشریح برخی از این تکنیکها خواهیم پرداخت تا شما را با جزئیات آنها بیشتر آشنا نماییم.
تکنیک بسیار ساده اما کارآمدی است که به شما کمک میکند استرس را کاهش دهید. در این روش باید همزمان با تنفس عمیق، خود را به طبیعت خارج از خود، محیطی آرام و آرامش بخش تصور کنید. استفاده از ذهن آگاهی و انواع روش های مدیتیشن به شما در این مسیر کمک می کند تا به آرامش ذهنی مورد نیاز خود دست یابید.
فعالیتهای ورزشی سبک، یکی از دیگر بهترین متدها برای کاهش استرس می باشد. ورزش شما را به سمت افکار مثبت و عقلانی هدایت میکند و همچنین به ترمیم سیستم عصبی و مغز شما که در اثر مصرف مواد آسیب دیده است، کمک میکند.
ترک اعتیاد در مراحل اولیه می تواند فشار زیادی بر روان و ذهن شما وارد نماید. بر همین اساس، برای ترک موفق و بدون بازگشت باید حتما از تنهایی دوری کنید و از راکد شدن در یک محیط به شدت بپرهیزید. در تنهایی ذهن بیمار شما دائما شما را وسوسه کرده و به مصرف مجدد تشویق می کند.
در زمان بروز اضطراب و استرس ناشی از ترک اعتیاد، سعی کنید توجه خود را به موضوعات دیگر معطوف کنید. بخشی از استرس، حاصل از تمرکز ذهن شما بر مشکلاتتان می باشد که باید حتما از آن پرهیز کنید. تمرین تمرکز بر موضوعات دیگر میتواند به شما کمک کند تا استرس را کاهش دهید و با انجام فعالیت های سازنده از اشتغال فکری معتاد گونه به مسائل حاشیه ای و انحراف فکری بیمار گونه دور بمانید.
یکی از فاکتورهای مهم که در مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز می آموزید استفاده از پشتیانی محیط و اطرافیان می باشد. گفتگو با افرادی که در ترک اعتیاد موفق بوده اند و یا تحت درمان قرار دارند، میتواند به شما انگیزه کافی برای ادامه مسیر درمان و بهبودی را انتقال داده و از احساس تنهایی جلوگیری نماید.
نهایتاً، باید بدانید که مشاوره ترک اعتیاد در منزل می تواند به شما در ادامه مسیر درمان کمک نماید و با به شما در مواجه با موضوعات و چالش های پیش رو کمک کند. باید توجه داشته باشید که هر فرد متناسب با نوع اعتیاد و میزان آسیب های آن نیاز به یک متد درمانی منحصر به فرد دارد که با استفاده از کمک های تخصصی درمانگران اعتیاد و دریافت مشاوره ترک اعتیاد می تواند با موفقیت به مسیر درمان خود ادامه داده و به یک زندگی سالم و پاک دست یابد.
پاسخ به این سوال به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. افرادی که دچار اعتیادهای سنگین و طولانی مدت هستند باید حتما از مراکز درمان اعتیاد اهواز کمپ استفاده نمایند تا بتوانند به بهبودی دست یابند. اما به طور کلی مشاوره ترک اعتیاد می تواند به افراد کمک کند تا با درصد موفقیت بیشتری فرآیند ترک اعتیاد در منزل را طی کرده و بهبود یابند. در آموزش ترک اعتیاد در منزل انگیزه، انرژی و مهارت های مورد نیاز برای ترک اعتیاد در اختیار مددجو قرار می گیرد.